Fjärde raka förlusten för Brage

2:41 min

Brage gjorde en bra match mot topplaget Falkenberg. Men det blev förlust med 3-2, trots att Brage hade många chanser och kryssläge en stund före slutsignalen.

Brage tog ledningen i den 18:e minuten när lagkaptenen Robbin Sellin hittade rätt med ett perfekt vänsterskott i ena krysset.

Dalalaget saknade sannerligen inte chanser under de första 45 minuterna och borde nog gjort minst ett mål till. Marcus Astvald, Christian Kouakou och nämnde Sellin hade jättelägen, bland annat en boll i stolpen.

Som så många gånger förr den här säsongen sjönk Brages spelkvalitet i den andra halvleken och Falkenberg vände till ledning 2-1.

Då vaknade Brage till, kvitterade till 2-2 genom Christian Kouakou, som dessutom hade en boll till inne, men det målet dömdes bort för offside. Ett mycket tveksamt domslut, eftersom bollen kom från en motståndare.

Istället blev ett tveksamt försvarsingripande i straffområdet till 3-2 för Falkenberg med ungefär tio minuter kvar att spela.

Precis som i hemmamötet mot Falkenberg blev det en snöplig vändning åt fel håll för Brage, som åkte på sin fjärde raka förlust och nu är ganska långt från den allsvenska kvalplatsen.