Fotbollsbloggen

Nytt spelsystem ska ge Asarums damer energi

I bloggen idag berättar tjejerna bland annat om Idrottens dag i Karlshamn och om förändringarna som de har gjort inför matchen hemma mot Sundsvall.

Hej vänner!

Igår arrangerades Idrottens dag här i Karlshamn där vi var några från laget som representerade Asarums IF.

Det blev en superhärlig dag med fint väder och mycket fotbollsspel med barnen, något som verkade uppskattas! Vi hade i alla fall riktigt roligt ;)  

Annars så är ännu en vecka förbi och som alla andra veckor har den innehållit träningar och nu är det äntligen dags för match igen.

Förra matchen blev en rättvis förlust och vi hoppas att vi kan ladda om till denna dagens match då vi tar emot Sundsvall hemma på IP.

Till dagens match har vi gjort lite förändringar i spelsystemet som vi hoppas kan bidra till en annorlunda matchbild och energi. Vi bjuder motståndarna på en överraskning, ta er till IP 14.00 så får ni se!

Motståndarkollen:

  •          Senaste mötet slutade med förlust, 3-1.
  •          Ligger på 8:e plats i tabellen, 28-40 i målskillnad.
  •          Det vi minns från förra matchen är att dom hade en fin arena,             de kommer nog inte bli lika imponerade av vår “arena”. Kan                 hända att dom blir lite obekväma av att publiken sitter lite                   närmare planen, hoppas det är till vår fördel ;)

Det var allt från oss! Hoppas vi ses på IP 14.00. Vi behöver ert stöd.

Tills vi hörs igen “var rädda om er och prata inte med några okända”.

/Maja och Månsson.