Världens barn P4 Västerbotten

Vinn en morgon som radiopratare

Har du alltid velat veta hur det känns att vara programledare? Ta chansen och vinn en morgon på P4 Västerbotten om du skänker pengar till Världens barn.

Har du radiodrömmar? Har du alltid velat testa hur det känns att prata i radio och vara programledare? Ta chansen och bli "sidekick" eller morgonkompis för en dag i vårt morgonprogram!

Under vecka 40 uppmärksammar Sveriges Radio insamlingen till Världens barn. Genom att skänka 50 kronor är du med och tävlar om att sända delar av en morgonshow. 

– Häng med oss under morgonen då vi har mycket lyssning. Intervjua, presentera låtar, berätta en historia eller vad som helst. Vi tar hand om dig och ser till så du får en dag du aldrig glömmer, säger Filippa Armstrong, programledare på P4 Morgon.

En perfekt present till dig själv, någon i familjen som gillar radion eller varför inte till kompisen som ska gifta sig.

Alla pengar går oavkortat till förmån för Världens barn. 50 kronor räcker till ett mödravårdsbesök, ett par kryckor till ett barn som behöver rehabilitering eller skolmat till ett barn i en månad i Uganda. 

– Förutom att du är med och skänker pengar till Världens barn så är vår tävling en perfekt present till dig själv, någon i familjen som gillar radion eller varför inte till kompisen som ska gifta sig, säger Madeleine Harrati, programledare på P4 Morgon.

46,50 kronor går oavkortat till Världens barn. 3,50 går till trafikavgifter. 

Hur gör man?

Smsa till 72 999. Skriv p4vbtn [mellanslag] morgonkompis. Sms:et kostar 50 kronor, varav 46:50 går till Världens barn. Om du vinner bekostar du själv din resa till radiohuset.