#p4västernorrlandbild

Veckans bild: Höststorm på Östersjön

1:26 min

"Höststorm på Östersjön". Vinnarbilden den här veckan i vår fototävling #p4västernorrlandbild är tagen på Hemsön utanför Härnösand av Andreas Josefsson från Sundsvall.  

Ny tävling den här veckan med TEMA BARN! Tagga din bild med #p4västernorrlandbild på sociala medier eller mejla den till p4vasternorrland@sverigesradio.se.

Kameran är alltid med när Andreas Josefsson åker iväg.

– Man varnade för att det skulle bli väldigt blåsigt, så jag åkte ut till stugan för att kolla till båten så att den inte slitit sig och då passade jag på att ta lite kort, berättar Andreas Josefsson. 

Bilden är tagen på den sida av ön som ligger ut mot havet.

– Det var väldigt fint när solen lyste igenom vågorna.


Varje måndag utser vi veckans bild från vår publik. Den bild som vinner blir omslagsbild hos P4 Västernorrland i sociala medier och publiceras på vår sajt.

Fotografen som vinner får också berätta i radion om fototillfället och bilden.

#p4västernorrlandbild

Vill du vara med och tävla? Lägg upp din bild på Instagram, Facebook eller Twitter och märk den med #p4västernorrlandbild – eller mejla p4vasternorrland@sverigesradio.se.

Har du publicerat bilden tidigare? Tagga inte bara bilden utan publicera den igen den veckan du vill tävla, annars hamnar den på ett felaktigt datum.

Vi kontaktar dig som vinner under måndag förmiddag veckan efter vi fått bilden. Lämna mobilnummer (när så är möjligt) för att vi snabbt och enkelt ska kunna nå veckans vinnare!

Genom att du skickar din bild till oss eller använder hashtaggen #p4västernorrlandbild intygar du att du äger upphovsrätten till bilden och ger oss rätt att använda den i vår verksamhet.