Färjestad mötte supportrarna i arenaentrén

4:19 min

Ett drygt hundratal supportrar och 500 nyfikna via facebook fanns med  när Färjestad bjöd in till informationsmöte och frågestund i arenans entré.

Många av frågorna handlade om besvikelsen över hur ståplats inför säsongen har krympt till förmån för den nya restaurangen Locker Room bakom läktaren. Men supporterklubbarna Wolfpack och Bryggeriet har hela tiden varit informerade om byggnationen. 

Till syvende och sist består missnöjet i hur läktarens utformning blev där det är svårt att få till riktiga tifon då höjden numer inte tillåter några större konstruktioner på läktarplats.

Ordförande i Wolfpack, Benny Sjöström tyckte att mötet gav de svar de kunde förväntat sig.

– Det har ju vi blivit informerade om förut även om precis som Stefan Larsson sa, det är inte optimalt som ståplats ändrats på. Men att vi skulle ha en mindre ståplats det var vi nog överens om samtliga här.

Benny Sjöström känner dock att Färjestad hörsammat den kritik de framfört för att finna lösningar, kanske inte direkt idag men på sikt.

– Ja det tror jag. De har lyssnat när vi pratat med dom och erkänner också att visa saker hade de kunnat gjort lite annorlunda och vi har en förhoppning att vi ska kunna få en bra ståplats också så småningom.

På mötet berättade VD:n Stefan Larsson om klubbens visioner med ett tionde SM-guld, damerna i SDHL 2020, arenan som multiarena med allt vad det innebär och frågorna som kom från fansen handlade om hockeybussar, damlaget, lagets dåliga start och inte minst ljudet i arenan.

På mötet fanns förutom VD:n Stefan Larsson, Sportchefen Peter Jakobsson, arenachefen Stefan Jonsson, mat och dryckesansvarige Örjan Lindgren och event och privatmarknadschefen Johan Kemi med. Du hör såväl VD:n Stefan Larsson som sportchefen Peter Jakobsson i ljudklippet.