P4-toppen v.40

Mama's Kitchen utmanar på P4-toppen

1:19 min

De tre systrarna i Mama's Kitchen är tillbaka som veckans utmanare på P4-toppen med egna låten "Welcome to Mama's Kitchen".

I mammas kök, där trivs systrarna Erica Skogen, Zandra Brodd-Persson och Anne-Lie Persson. Uppvuxna i Östersund men numera boendes på väldigt olika håll; Erica i Jämtland, Zandra i Malmö och Anne-Lie i Holland, så när de får tillfälle att minska avståndet ses de gärna i just mammas kök.  

De har ägnat sig en hel del åt musik på varsitt håll, men 2016 startades gemensamma bandet Mama's Kitchen med egenskriven popcountry på repertoaren.

I oktober förra året släppte de sin debut-EP "Sister Love", innehållande bl.a. låtarna "Mama's Kitchen" och "Magical". I samband med releasen gjorde de även en miniturné i Holland. 

Nu är de tillbaka som utmanare på P4-toppen, den här gången med "Welcome to mama's kitchen", inspelad och producerad av Johan Arveli.

Det är deras senaste singel, släppt 14 september, och handlar om "att släppa allt det jobbiga för en kväll och sjunga och ha kul tillsammans och att alla är välkomna att vara med". 

Alldeles nyligen erhöll de en prestigefylld nominering till Country-SM, där de tävlade i kategorin Pop/Rock Country.  

Bandet jobbar nu med att skriva ny musik, och planerar för skivinspelning under nästa år.

Facebook: www.facebook.com/pg/Mamaskitchenmusic

Här ser du listan och nummer att rösta på - efter fre kl. 12

Dela gärna artikeln och låten - så gör du