CL-kollen: Neymar med hattrick – körde över Röda stjärnan

0:59 min

Champions League-gruppspelet fortsätter – här är tre spaningar från onsdagens matcher.

PSG-Röda stjärnan 6-1: Neymar tremålsskytt i överkörningen

Det var ett överlägset Paris Saint Germain som tog emot Röda stjärnan. Neymar inledde målskyttet i minut 20 efter en vacker frispark, och därefter rullade det bara på för både honom och laget. Hans andra mål kom bara två minuter senare, innan han till slut kunde fullborda sitt hattrick genom att fastställa slutresultatet, 6-1. Även det genom en frispark.

Han har varit matchens klart bäste spelare, Neymar.

Tottenham-Barcelona 2-4: Barcaseger efter målvaktstavla och målfest

Barcelona kunde ta ledningen efter bara två minuter genom Philippe Coutinho, efter en målvaktstavla av Tottenhams Hugo Lloris.

– Lloris ska inte komma ut på det där sättet. Hade han stått kvar hade han i alla fall haft en chans att ta det där, säger Radiosportens expert Richard Henriksson om situationen.

Bara en stund senare utökade Barcelona också till 2-0 genom Ivan Rakitic efter en mycket fint anfall. Tottenham lyckades dock hålla liv i matchen genom att först reducera till 1-2, och sen 2-3.

Det var dock Barcelonas kväll, och Lionel Messi, som blev tvåmålsskytt, satte det avgörande 4-2-målet i slutminuterna av matchen.

En underhållande match med flera läckra mål.

Napoli-Liverpool 1-0: ”Liverpool är kvällens stora förlorare”

Det såg länge ut att bli kvällens enda mållösa match, men hemmalaget hade planerat något annat. I absoluta slutminuten av matchen glidtacklade Lorenzo Insigne in 1-0-målet för Napoli.

Nu är Napoli med igen, verkligen, eftersom de leder gruppen hux flux.

Resultatet var en besvikelse för Liverpool, som alltså länge såg ut att få med sig en poäng från den tuffa bortamatchen.

Kvällens CL-resultat:

Grupp A
Dortmund - AS Monaco 3-0
Atletico Madrid - Brügge 3-1

Grupp B
PSV Eindhoven - Inter 1-2
Tottenham - Barcelona 2-4

Grupp C
PSG - Röda stjärnan 6-1
Napoli - Liverpool 1-0

Grupp D 
Lokomotiv Moskva - Schalke 04 0-1
Porto - Galatasaray 1-0