Tipsa oss!

Vad tycker du att Medierna ska granska eller berätta om? Vi läser och bedömer alla tips som kommer in och skyddar självklart våra källor.

Enklast når du Mediernas redaktion via e-post: medierna@tredjestatsmakten.se

Reportrar nås via: fornamn@tredjestatsmakten.se

Du når oss också enkelt och snabbt via våra kanaler i sociala medier: Twitter, Facebook och Instagram.


Tipsa tryggt och säkert!

Om du vill tipsa har du enligt grundlagen alltid rätt att vara anonym. Är tipset känsligt - tänk på vilken dator eller telefon du använder. Undvik att använda jobbmejl och jobbtelefon om tipset rör ditt jobb/arbetsgivare.

Att ringa är säkrare än att mejla och du når Mediernas redaktion via vår tipstelefon: 076-787 91 58 (även sms). Vi är ingen stor redaktion och har inte alltid möjlighet att svara direkt. Men det går också utmärkt att sms:a eller tala in ett meddelande (vi lyssnar av dagligen).

Vi använder appen Signal för krypterad kommunikation (numret ovan). Via Signal kan du på ett säkert och enkelt sätt ringa, skicka textmeddelanden och chatta med oss. Ditt nummer syns för oss, men överföringen är hemlig. Du kan ladda ner appen i App Store, Google Play eller via signal.org (appen är gratis).

Du når oss även via den krypterade gratisappen Whatsapp. Whatsapp ägs av Facebook och sparar viss användardata. Vi rekommenderar därför Signal i första hand.

Det går förstås också utmärkt att skicka oss ett pappersbrev med posten:

Tredje Statsmakten Media
Maria Trappgränd 7C
118 20 Stockholm