Musikhjälpen 2018

Peg Parnevik och Aron Anderson är årets ambassadörer

Årets ambassadörsduo är Peg Parnevik och Aron Anderson. Men bägge stannar inte i glasburen. I år ska Aron ska ge sig ut på en Sverigeresa och besöka engagemang runt om i landet.

– Jag är så stolt över att jag får vara en större del av Musikhjälpen i år, säger Peg Parnevik. Jag tycker det är så oerhört viktigt att vi som lever med privilegier förstår bubblan vi lever i och makten vi har att förändra. Jag ser så mycket fram emot att bli en del av ”familjen” och engagera så många som möjligt!

Peg Parnevik har tidigare spelat i glasburen på Musikhjälpen. Nu är det hennes tur att peppa publiken och lyfta deras engagemang under sändningen.

Tidigare år har ambassadörerna varit två i buren, men i år kommer Aron Anderson att få specialuppdraget att ta sig från förra årets värdstad Umeå ner till Lund under Musikhjälpenveckan. På vägen ned ska han besöka och peppa så många engagemang som möjligt.

– Det känns otroligt kul att få åka genom Sverige och träffa alla fantastiska människor som engagerar sig för Musikhjälpen. Jag hoppas också att det finns många där ute som vill hjälpa mig på min färd så jag hinner fram till Lund i tid, säger Aron Anderson.