Pedofilnätverk – Blekingemamma misstänks ha sålt sina barn

1:58 min

I dag åtalas den kvinna från Blekinge som misstänks ingå i ett stort nationellt pedofilnätverk.

Kvinnan från Blekinge som de senaste åren bott utomlands misstänks ha producerat barnpornografiskt innehåll med minst två av sina egna barn.

På onsdagen väcks åtal i den andra delen i den stora nationella pedofilhärvan som polisen sprängde hösten 2018. 

Förutom kvinnan så misstänks ytterligare en person från Blekinge vara inblandad i det stora pedofilnätverket. Nämligen den man som tidigare arbetat som officer på F 17 i Kallinge och nu misstänks för en rad grova sexuella övergrepp mot barn.

Kvinnan från Blekinge misstänks ha tagit emot beställningar från pedofiler och sedan filmat, fotograferat eller låtit sina egna barn utnyttjas sexuellt över videosamtal. Kvinnan har även erbjudit övriga misstänkta att köpa underkläder som tillhört barnen.

I dagsläget är det okänt om kvinnans alla barn varit utsatta för sexuella övergrepp, men kvinnan har i mejlkonversation erbjudit material på minst två av sina barn.

I samtal mellan kvinnan och en av de misstänkta männen kan man läsa hur kvinnan berättar att hon kan ordna fram vilket material som mannen helst önskar på sina barn, barnen var då var i yngre tonåren och förskoleåldern. Den misstänkte mannen köper inom loppet av bara några månader material på de två barnen för över 15 000 kronor.

Första delen av åtalet, då mot två kvinnor samt en man kom för redan två veckor sedan, ingen av dessa är från Blekinge.