P4 nästa 2019

Finalist 1: Frida Braxell - Jag skall bara älska dig en liten stund

2:58 min

Enköpingsbon Frida Braxell är ingen nykomling, låten Jag skall bara älska dig en liten stund är en del av hennes tredje album.

Rösta på Frida Braxell – Jag skall bara älska dig en liten stund: Skicka texten p4upp [mellanslag] låt1 till 722 50 (1 kr/röst + eventuell trafikavgift)

P4 nästa-bidraget Jag skall bara älska dig en liten stund handlar om en olycklig kärlek som kanske inte är så olycklig egentligen. Den handlar om att våga stanna upp en stund och njuta av vad som finns rakt framför en trots att man vet säkert att det inte håller i sig. Låten är en del av nya plattan "Livet & ångesten" som släpptes den 22 mars i år.

Medan andra unga artister fokuserar på snabba singlar på Spotify, har Frida rötterna i visan och outtröttligt spelat på små och stora scener runt om i Sverige, år efter år.

Med nya albumet tar Frida Braxell en ny riktning mot mer kommersiell pop men fortfarande med fokus på texterna. Låtar är mörkare, mer allvarliga och mer självbiografiska med anledning av en lång period som överskuggades av hennes två syskons funktionsnedsättningar och hennes mammas cancer.
För Frida har musiken blivit ett sätt att kanalisera livets tunga sidor.

Mer om P4 Nästa Uppland