Missing People ansluter till sökandet efter försvunnen man utanför Sundsvall

1:29 min

Sökinsatsen efter den 68-årig man som anmäldes försvunnen i Indal Sundsvall på måndagskvällen fortsätter. På tisdagen anslöt också Missing People till sökinsatsen

Under tisdagen har polisen sökt efter mannen med hjälp av hundpatruller och helikopter. Även sex mc-ordonnanser från militären har sökt på småvägarna kring Bjässjön. Personal från Fjällräddningen har också deltagit i sökandet

Polisen har också tagit kontakt med Missing People som har lagt ut en efterlysning på sin hemsida och på sociala medier och som ska delta i sökandet under eftermiddagen.

– Vi är ett tiotal på plats just nu, säger Sara Hansson för Missing People Västernorrland. Men vi hoppas såklart att ännu fler sluter upp nu under tisdagskvällen, säger hon.

Mannen som heter Anders Nilsson är 175 centimeter lång, har grått hår, glasögon och hade en blå fleecejacka och svarta byxor på sig. Enligt polisen lider mannen också av en demenssjukdom.

Den som sett mannen mannen eller vet var han kan befinna sig uppmanas att ringa polisen på telefonnummer 11414. Vid pågående iakttagelse, ring 112.