INTE ÖVERENS

IFK Uddevalla Futsals guldtränare slutar

1:14 min

Hector Maravilla ledde IFK Uddevalla Futsal till deras tredje raka SM-guld. Nu meddelar han i ett sms till P4 Väst att han slutar. Orsaken ska vara att han och föreningen inte är överens om Maravillas personliga avtal.

Hector Maravilla var med när IFK Uddevallas futsallag grundades och har också varit med och vunnit två SM-silver och tre SM-guld, det sista guldet som tränare.

– Klart det känns tråkigt men så fungerar det, men i slutändan kommer jag alltid att kunna blicka tillbaka och inse att jag på fem år var med och vann två silver, tre guld, spelade två Champions League-turneringar och fick äran att få representera landslaget. Det är något jag alltid kommer att vara oerhört stolt över, säger Hector Maravilla.

IFK Uddevallas ordförande Jan-Inge Carlsson bekräftar för P4 Väst att Hector Maravilla slutar på grund av att han och föreningen inte kom överens om Maravillas personliga avtal.

– Han ställde några ekonomiska krav som vi inte kunde gå med på. Därför lät vi honom gå.

Vem tar över nu?

– Vi vet inte vem som kommer att ersätta honom. Angelo Vega är ett namn som har nämnts, men sist jag hörde har vi andra namn som kan komma att ersätta Hector, säger Jan-Inge Carlsson till P4 Väst.