Om P4 Södertälje

P4 Södertälje är landets och Sveriges Radios senaste och nyaste lokala radiokanal. Vi sänder ett unikt morgonprogram 06.00-10.00 varje vardag från centrala Södertälje.

P4 Södertälje sänder från Södertälje men bevakar också Botkyrka, Nykvarn och Salem.

Här kommer du att höra och möta lokala profiler. Vi kommer att bevaka händelser i ditt område och uppdatera dig som bor i området, älskar området, arbetar där eller bara är nyfiken på Södertälje med omnejd.

P4 Södertälje går att höra på tre olika frekvenser; 97,6 eller 99,6 över Södertälje och på 93,8 i hela Stockholmsområdet samt i appen Sveriges Radio Play.

Kontakta redaktionen i Södertälje

Redaktionen sitter mitt i centrum på Järnagatan 6B i Södertälje.
Den 8 november mellan kl. 06.00-10.00 är det invigning på Järnagatan och P4 Södertälje bjuder på kaffe och bullar till förbipasserande.

Från klockan 10 hör du P4 Stockholm även i den här kanalen. Kvällar, nätter och helger samt mellan 13 och 15 på vardagar sänds gemensamma program.

P4 är också kanalen för sport- och barnradio, samt kris- och beredskapskanal som förser allmänheten med viktig information både i form av daglig trafikinformation och livsnödvändig information vid större samhällsstörningar som orsakas av oväder eller olyckor.