Jerringpriset 2019: Rösta här

Nu är andra röstningsrundan för Radiosportens Jerringpris avslutad. Nu ska vi räkna ihop rösterna från första och andra röstningsrundan och se vilka kandidater som tar sig vidare in till Idrottsgalan på måndag. Klockan 20 på måndag avslöjas vilka kandidater som slagits ut och vilka som är kvar och som gör upp om priset som blir finalen på Idrottsgalan på måndag kväll.


Sveriges Radio/Radiosporten samlar in och behandlar dina personuppgifter enbart för journalistiska ändamål. All personuppgiftsbehandling i samband med röstningen på Jerringpriset sker inom SR:s publicistiska verksamhet. Det innebär att endast vissa bestämmelser i personuppgiftslagstiftningen gäller för hanteringen t.ex. reglerna som rör säkerhet. Sveriges Radio vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter och när omröstningen är avslutad kommer Sveriges Radio radera dem.

OBS! Vi delar ut våra populära Radiosporten t-shirts bland er som röstat via webben, därför behöver du uppge tröjstorlek och adress.