Årets lokalartist

Emil Neander är årets lokalartist 2019

3:28 min

Med låten "Make You Feel My Love" vann Emil lyssnarnas hjärtan och röster.

Vinsten innebär att Emil Neander, från Sköllersta, får uppträda i en fullsatt Nicolai kyrka den 9 december, då Örebro tillsammans för Musikhjälpen genomför sin årliga välgörenhetskonsert.

Veckan efter gör han också en konsert direkt från vår stora musikstudio rakt ut till alla våra lyssnare. Emil vann också förmånen att öppna för en etablerad artist som under 2020 kommer till Örebro för en konsert.

Sammanlagt har ni lyssnare dragit in över 18 000 kronor till Musikhjälpen genom era röster!

Hör hans låt i klippet ovan!

Såhär beskrev Emil sig själv när han sökte till tävlingen:

Jag är en 24-årig kille uppväxt och bosatt ute i Sköllersta, där jag även jobbar i skola som resurs för lågstadieelever. Jag har alltid drömt om att sjunga och beröra människor, men att våga ta för mig är något jag försökt att lära mig på senare år.Jag släppte för någon månad sedan, tillsammans med mina bröder (Gorablanca), en låt som heter "Gold". I skolan där jag jobbar så har det på något vis varit barnen favvo-låt. Så med hjälp av deras uppåt-pushar så vill jag nu våga ta chansen att söka in till Örebros lokalartist 2019.Jag hoppas att alla känslor inom mig återspeglar sig i låten som jag har valt att göra en cover av, "Make You Feel My Love. För er & för mig, tack!