Vernissage ikväll för årets Maria Bonnier Dahlin-stipendiat Olof Marsja

1:04 min
  • Olof Marsja har ikväll vernissage på Bonniers konsthall i Stockholm. Utställningen pågår till och med 26 januari 2020.

    Lyssna på en längre intervju med Olof Marsja nedan

  • Olof Marsja, från Gällivare men boende i Göteborg, har tilldelats årets Maria Bonnier Dahlin-stipendiet på 100 000 kr och ställer nu ut tillsammans med ytterligare en stipendiat på Bonniers konsthall. Maria Bonnier Dahlins stiftelse delar årligen ut stipendium till unga svenska konstnärer. Syftet med stipendiet är att dela ut det till konstnärer som är nyskapande och nya. 
  • - Det här är ändå det största i min karriär. Det betyder otroligt mycket, är jätteviktigt och en uppmuntran, säger Olof Marsja.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Sveriges Radio