Facit gruppträning

1: Tabata – Vi hörde Mia Skäringers karaktär Tabita som med sitt snarlika namn skulle få er att tänka på denna form av högintensiva intervallträning. Tabita pratade i telefon om ett ragg hon tagit hem från krogen.

2: Yoga – Musiken vi hörde kom från en Yoga skiva och karaktären vi hörde prata var Yoda, en karaktär som med sitt stillsamma uppenbarelse och sitt Yoga lika namn skulle få er att tänka på denna träningsform.

3: Pilates – Vi hörde en boll och en pil. Pilen skulle leda er i rätt riktning, namnledes, och bollen vi hörde skulle få er att tänka på ett av dom redskap som används i Pilates, nämligen pilatesbollen.

4: Spinning/cycling – Vi hörde ett klipp ur ett spinningpass eller cycling som det numer ofta kallas.

5: Vattengympa – Vi hörde ett gäng glada vattenmotionärer och en hel del plask

6: Boxercise/box/Boxning i grupp/Bodycombat – Träningsformen kallas lite olika beroende på var man utför den men går ut på att man likt i boxningsrinken boxar antingen i luften eller mot en träningskompis.

7: Spökboll/dodgeball/jägarboll – Kanske mest känt från skolan, men finns faktiskt som gruppträning på vissa gym. Vi hörde klipp ur filmen Dodgeball: A True Underdog Story med bland annat Ben Stiller.

8: Crossfit – Vi hörde Kris Kross. Kross skulle tillsammans med låten Living In A Box få er att tänka på denna populära form av träning. Lokalen man utöver Crossfit i kallas för BOX.

9: Zumba – Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik. Vi hörde en amerikansk Zumbainstuktör och två av dom som brukar gå på hennes pass.

10: Bodypump - Loud Luxury & Brandos låt Body skulle tillsammans med låten Pump Up The Jam med Technotronic få dig att tänka på just Bodypump.