Handboll

Vranjes om tunga tappet: ”Letar ersättare”

1:20 min

Förra veckan tappade favorittippade IFK Kristianstad stjärnskottet Valter Chrintz. Och under handbollsligans upptaktsträff medger Kristianstadstränaren Ljubomir Vranjes att man letar en ersättare för den 20-årige högersexan.

  • Under onsdagskvällen var det dags för handbollsligans upptaktsträff på herrsidan. Och för favorittippade IFK Kristianstad pågår just nu en jakt på en ersättare för det 20-åriga stjärnskottet Valter Chrintz som lämnade för Füchse Berlin förra veckan.
  • ”Alla förstår att tappet är stort. Det är en landslagsspelare och en framtidsspelare. Vi vill ju inte stoppa någon och nu tittar vi på vad det finns för möjligheter. Vi måste säga att vi letar efter en ersättare. Sportchefen Jesper Larsson har fått i uppgift att hitta en ny spelare som kan ersätta Valter”, säger Kristianstadstränaren Ljubomir Vranjes på den digitala upptaktsträffen.
  • Herrarnas handbollsliga startar på fredag med mötet Ystads IF-Varberg. Guldtippade Kristianstad inleder säsongen på lördag med bortamöte mot Malmö.