P4-toppen

Annica Ideström

4:26 min

Annica Ideström utmanar på P4-toppen.

Annica kommer ursprungligen från Mörsil, men bor sedan många år i Östra Vålådalen. Både fjäll, friluftsliv och musik har alltid varit en naturlig och viktig del av hennes liv. För bara några år sedan, mitt i livet, började hon spela gitarr vilket även ledde henne in på stigen att skapa egen musik. Skrivandet tog fart och i vintras gjorde hon inspelningsdebut.

Hennes musik beskrivs som pop och texterna kretsar kring livet, med alla dess känslor och nyanser. Även naturen inspirerar.

Annica och hennes låt ”Allt jag vill” kunde vi höra som en av våra lokala finalister i årets upplaga av P4 Nästa. I somras släpptes den som singel tillsammans med veckans utmanarlåt ”Förlåt”.

Just den låten handlar om ”hur vi gör och tänker så stort och ”rätt” och det ändå kan bli så väldigt fel... Om hur att vi alla försöker så gott vi kan. Om att ”vi är inget annat än människor” och att det enda vi ibland både kan och har att säga är just ”förlåt”.

På inspelningen medverkar fler musiker, också med anknytning till Jämtland, däribland Martin Andersson som dessutom står för inspelning och produktion.

Framöver är det bara att hålla ögon och öron öppna, för mer musik kommer att höras från Annica Ideström.

Annica Ideström - Sång, gitarr

Martin Andersson - Gitarr, bas, produktion

Lars Olsson - Trummor

Joakim Unander - Stråkar

Hela listan och nummer att rösta på -  fredag efter kl. 12

Dela gärna artikeln och ljudklippet - så gör du