Poliser skjutna i Los Angeles

1:31 min

I staden Compton utanför Los Angeles har två poliser skottskadats i vad polisen beskriver som ett bakhåll. Poliserna sköts när de satt i sin polisbil och de vårdas nu på sjukhus.

På en film som visar händelsen kan man se en person som går fram till ett fönster på en parkerad polisbil, personen verkar sedan skjuta rakt in i polisbilen och springer därefter snabbt därifrån.

Just nu pågår en jakt på förövaren. De två poliserna vårdas fortfarande på sjukhus och båda genomgick operationer igår kväll lokal tid för sina skador.

– De gjorde sitt jobb när de satt i sin bil utanför en tågstation, när jag ser att någon går fram och börjar skjuta på dem blir jag riktigt förbannad, sa sheriff Alex Villanueva i ett uttalande.

På Twitter har president Donald Trump delat filmen och uttalat sig med orden "Vi måste slå tillbaka hårt mot dessa djur".

Trump har gjort lag och ordning till en central del av sin valkampanj. Trots att den här händelsen sker då han själv varit president i snart fyra år så försöker han övertyga väljare om att han är den kandidat som är bäst utrustad att bekämpa våldsbrott.