Pressmeddelande 2020-09-25

P3 Älskar till Jönköping, Stockholm och Karlstad

I år förvandlas P3:s populära klubbkoncept P3 Älskar till exklusiva minievenemang på tre orter. Start 1 oktober i Jönköping följt av Stockholm 22 oktober och Karlstad 5 november. På plats i Jönköping finns bland andra P3:s Kodjo Akolor och Ayan Jamal samt artisterna Molly Hammar, Ricky Rich, Hanna Järver och Myra Granberg. Publiken kan följa P3 Älskar live i radio och i sociala medier.

Köerna brukar ringla långa utanför klubblokalen när P3:s profiler kommer till de utvalda städerna tillsammans med ett antal artister. Av förklarliga skäl har P3 fått tänka nytt i år och satsar på att göra P3 Älskar till en dag fylld av mindre spelningar och publikmöten. Minikonserter, exklusiva frukostsessions och livepoddar står på programmet – allt med coronasäkrat upplägg*. Dessutom kommer publiken att kunna följa det som händer live, var man än befinner sig.

– Jag ser fram emot att äntligen få träffa ett begränsat antal lyssnare. Kommer bli hur fett som helst. Vi ses där!, säger Kodjo Akolor som är på plats i Jönköping redan när frukostsession drar igång strax efter klockan sju på torsdag.

På de exklusiva livekonserterna finns 20 sittande publikplatser och artisterna får bjuda in sina lokala fans. Livepoddar och möten med personer bakom P3:s poddar går under rubriken Podd & Pizza och de 20 som bjudits in bjuds även på pizza. Till frukostsession får en vinnare av en tävling som genomförs av Morgonpasset i P3 bjuda in fyra kompisar.

Det här händer i Jönköping (lokal: Harrys):

Efter kl. 07.00: Frukostsession live med Molly Hammar
Efter kl. 11.00: Live med Hanna Järver 
Efter kl. 12.30: Live med Myra Granberg
Efter kl. 14.00: Live med Ricky Rich 
Efter kl. 17.00: Live med Molly Hammar
Efter kl. 18.00: Podd & Pizza: Bakom kulisserna med P3 Dokumentär

* P3 följer myndigheternas restriktioner och rekommendationer och ser till att evenemangen genomförs på ett säkert sätt.

Pressbilder:

Myra Granberg Foto: Amanda Nilsson

Molly Hammar Foto: Beata Holmgren

Hanna Järver Foto: Noah Beyene

Ricky Rich Foto: Andreas Avelin

Kodjo Akolor Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Ayan Jamal Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

För mer information och möjlighet att bevaka evenemanget på plats, vänligen kontakta:

Anders Olsson, projektledare
anders.olsson@a-one.se  
070-685 09 39

Eva Sahlin, pressansvarig
eva.sahlin@sverigesradio.se
070-684 18 52