Oavgjort för Eskilstuna United

Eskilstuna United spelade 1-1 hemma på Tunavallen mot Älmhult i damettan på lördagen. Målet gjorde Andrea Comanetchi -men hon var inte nöjd med lagets inställning.

– Vi är inte hungriga, det känns inte som vi vill vinna ibland. Jag vill se lite mer jävlar annama, och gå dit med allt vi har. Just nu känns det inte som vi går dit helhjärtat, säger hon.

Gästerna tog ledningen i första halvlek på en frispark. En av tjejerna stack fram huvudet mellan en försvarare och målvakten Maria Wahlström och sedan var bollen i mål. Kvitteringen i mitten på andra halvlek Andrea Comanetchi fick ett inspel från Sandra Olsson och slog till direkt från femton meter, och bollen gick i mål.

Sedan hade United mängder av chanser, Sandra Olsson hade ett, par, tre riktigt bra lägen. Bland annat fick hon en målvaktsretur tre meter framför mål, men lyckades få bollen två meter över ribban istället.

– Jag är inte nöjd. Det är inte kul att spela tre matcher utan en enda seger. Samtidigt känns det som vi spelar bra, det kommer att släppa. Vi spelar bra och har alltid en tanke bakom varje passning, så det kommer att släppa, menar Andrea Comanetchi.

Reporter: Tord Juszczak