Spännande fotbollshelg väntar!

Östersunds FK tar på söndag emot Visby/Gute i herrarnas division 1, och flera möten mellan Jämtland och Västernorrland i herrtrean. Halvmaran Göteborgsvarvet avgörs på lördagen, och premiär i den amerikanska fotbollen för Jamtland Republicans.

En viktig match väntare i herrarnas div 1 för ÖFK, möte med Visby/Gute på söndag är nästan en måstematch för att laget ska ha häng på den övre halvan. Visby/Gute överraskade och vann över Västerås i onsdags med 1-0, samtidigt som ÖFK förlorade mot Falu BS med 4-2.

I damernas div 2 spelar ÖDFF bortamatch på söndagen mot Valbo från Gävle, även här krävs det en seger om laget vill vara med och kriga i toppen.

I herrtrean spelar IFK Östersund borta mot Svartvik redan på fredagskvällen, medan övriga länslag spelar lördag.KD tar emot Junsele, Berg spelar borta mot Harmånger och Ope har hemmamatch mot Sollefteå.

Lena Gavelin i Göteborgsvarvet.
På lördagen avgörs halvmaran Göteborgsvarvet med bl.a. Trångsvikens Lena Gavelin på startlinjen, en viktig tävling i siktet på EM i Göteborg i augusti.

Lennart Hobring