P4 Plus

Elfvings 60-tal – en resa i tiden

Programledaren och journalisten Ulf Elfving bjuder i denna programserie in till en vandring genom 60-talets musik och historia i tio avsnitt. Sänds på lördagar kl. 13:00 i P4 Plus.

Varje program handlar om ett enskilt årtal, där Ulf Elfving presenterar hits och berättar personliga anekdoter blandat med årets hitmusik.

Han tar också lyssnarna med ut i den stora världen, och berättar om stora sporthändelser, politiska dramer och populärkulturella fenomen.

– Sextiotalet var ett dynamiskt decennium. Det ska bli spännande att återvända dit ett tag, säger Ulf Elfving.

Ulf Elfving inledde själv sin karriär på Sveriges Radio under 1960-talet då han bland annat var programledare för Svensktoppen. Genom åren har han även programlett Upp till tretton, Efter tre, Melodifestivalen samt Skivspegeln och Elfving möter.

Nu är det dags att återuppleva 60-talet i denna programserie där vi minns tillbaka till svunna tider, i sällskap med Ulf Elfvings mjuka stämma och massor av härlig musik från årtiondet

Programmen sänds i P4 Plus den 9 januari kl. 13:00, här hamnar alla avsnitt för efterhandslyssning. Serien sänds också senare under året i P4 i FM.