P4-toppen

Gölin Hällberg, Andreas Agerberg & Göran Lidén

4:00 min

Gölin Hällberg & Andreas Agerberg & Göran Lidén utmanar på P4-toppen.

Veckans andra utmanare på P4-toppen är en trio bestående av Gölin Hällberg från Svenstavik, Andreas Agerberg, Östersund samt Göran Lidén, också från Östersund. En trio med musiker från olika håll som nu har sammanstrålat i sin första gemensamma inspelning; låten ”Sanna drömmar” som de nu utmanar med på listan.

Gölin Hällberg har utbildat sig inom sång och musik på Sjöviks folkhögskola, och har medverkat i flera olika konstellationer och solistsammanhang. Hon är utöver det en av medlemmarna i bandet The Polkadots och sångtrion Arve, samt sjunger i kören Decibel.

Göran Lidén lägger mycket tid på musiken, både på att spela och att bygga gitarrer, och spelar sedan tio år tillbaka i bandet ”The Fat Bastards”. Han har, liksom Gölin och Andreas, studerat musik som inriktning under gymnasiet.

Andreas Agerberg började odla sitt musikintresse i tidig ålder tillsammans med kompisarna i bandet ZigZag / Eckstas, ett band som hunnit med att 30-årsjubilera. Musikstudier har det bl.a. blivit vid Stockholms Musikkonservatorium.

Idag jobbar Andreas som kantor. Vid sidan av det gör han även egen musik och har bl.a. skrivit en låt till sångerskan Anna Sahlin (Anna Sahlene).

Låten ”Sanna drömmar” som är inspelad, producerad och skriven av Andreas handlar om olika drömmar som vi alla har, och ibland önskar man att drömmar som man drömt, ska bli sanna i verkligheten. För det musikaliska har han låtit sig influeras av pop, rock, musikal samt filmmusik.

Gölin Hällberg – Sång

Andreas Agerberg – Piano, trummor, bas

Göran Lidén – Gitarrer

Hela listan och nummer att rösta på -  fredag efter kl. 12

Dela gärna artikeln och ljudklippet - så gör du