Pressmeddelande 2021-06-11

Mammas Nya Kille pratar också hela sommaren – i P4

Återigen sätter humorgänget Mammas Nya Kille sommarsverige på kartan med helt nytt material i P4. Kicki Tapper har Summer Camp i Lars Lerins anda fast för utstötta raggare, Job Andersson går riktigt, riktigt långt tillbaka i tiden och Shanti Roney berättar sommarföljetongen ”Fästingarnas herre” i skärgårdsmiljö. Första avsnittet sänds i Sveriges Radio-appen fredag 11 juni och i P4 söndag 13 juni kl. 12.03.

– Efter ett år i P4 stormtrivs vi och lyssnarna verkar ha hittat oss. Vi har återvänt till förra årets succé ”MNK pratar också hela sommaren”, säger Olof Wretling känd från ”Bäst i test” i SVT, och som både vinter- och sommarvärd i P1, egna shower och en av frontfigurerna i Mammas Nya Kille.

Under tio veckor i sommar får lyssnarna frossa i nytt material från Mammas Nya Kille med ett nytt avsnitt varje fredag i Sveriges Radio-appen och på söndagar i P4 kl. 12.03.

Ordningsmannen Bengt Strömbro möter nya och gamla bekanta i sommarens säsong; Agneta vill göra en variant på Mustaschkampen och starta Kisstofskampen för alla med inkontinensbesvär, nycirkusartisten Katla får problem med Peter Pan och Lacken och Tråden smusslar musslor.

– Vi har haft väldigt roligt vid inspelningen av sommarens avsnitt. Herregud vad vi har flamsat, säger Olof Wretling.

Första avsnittet sänds i Sveriges Radio-appen fredag 11 juni och i P4 söndag 13 juni kl. 12.03.

Läs mer: https://sverigesradio.se/mammasnyakille

Vid frågor vänligen kontakta:

Karin Grönberg, programchef Sveriges Radio
karin.gronberg@sverigesradio.se 
070-1831730

Susanna Mörner, pressansvarig
susanna.morner@sverigesradio.se 
070-083 97 37