PRESSMEDDELANDE 2021-11-15

Nya poddavsnitt: Föräldraliv i P4

Den 15 november släpps nya poddavsnitt av Föräldraliv i P4 som lyfter frågor och funderingar om livet med barn. Trebarnspappan Johan Signert och fembarnsmamman Malin Wollin med gäster tar sig an kniviga dilemman som rör barn mellan 9 och 15 år.

Är barnen verkligen glada? För glada? Äter de för mycket? För lite? Sitter de alldeles för mycket med tv-spelet eller paddan? Sover de ordentligt? Är det bonusbarnet som är ditt stora problem? Lägger sig bonusmorsan i för mycket? Kan man verkligen tjata på 10-åringen så här mycket utan att hen blir traumatiserad? Hjälp, min tonårsdotter röker! Vad gör jag?

I podden Föräldraliv i P4 ges inga expertråd. Här medverkar helt vanliga (men ganska kända) föräldrar med sina erfarenheter och tankar. Bland annat ger Henrik Schyffert råd om ens barn inte vill hänga med kompisar och hur mycket man ska engagera sig i barnets skola. Skådespelaren Jonatan Unge tar sig an barnets läxor och vegetarianism. Komikern Emma Knyckare pratar märkeskläder och hur man får sin tonåring att hålla fast vid en fritidsaktivitet.

– I podden Föräldraliv i P4 är ingen fråga för stor eller för liten. Vi pratar av erfarenhet från våra egna liv med en stundtals rå men hjärtlig jargong, säger komikern, programledaren och fembarnsmamman Malin Wollin.

De nya avsnitten av Föräldraliv i P4 släpps i appen Sveriges Radio Play den 15 november.

Lyssna här: https://sverigesradio.se/foraldralivip4

Malin Wollin, Johan Signert: https://sverigesradio.se/images/5309/b0c80b09-55b9-4385-9cff-c6567db1d1bd.jpg Foto: Katja Johansson/Sveriges Radio

För mer information, vänligen kontakta:
Anna Olofsson, producent
anna.m.olofsson@sverigesradio.se  
070-625 72 42

Susanna Mörner, pressansvarig
susanna.morner@sverigesradio.se
070-083 97 37