Pressmeddelande 2021-04-09

Nya program av Teen Scene i P4 Plus

Lördagen den 10 april är det populära musikprogrammet Teen Scene med Sten Berglind tillbaka med nya program som premiärsänds i den digitala kanalen P4 Plus. Programmen sänds även i sommar i P4.

– Teen Scene har varit oerhört efterlängtat bland lyssnarna och jag har fått svara på säkert hundra mail om när Sten Berglind kommer med nya program, säger Henrik Olsson, kanalproducent för P4 Plus.

Under året har det repriserats gamla program i P4 men nu kommer alltså helt nyinspelade program som premiärsänds i P4 Plus.

– De nya programmen kommer att vara precis som förut men med lite mer historier från min egen uppväxt som har anknytning till låtarna. Jag har ju levt i raggarsvängen under 50- och 60-talet och mycket vågar man ju inte ens berätta. Man var väl inte gud bästa barn hela tiden, säger programledaren Sten Berglind om de nya programmen av Teen Scene.

Läs mer om Teen Scene: https://sverigesradio.se/teen-scene

Teen Scene sänds kl. 13.00 på lördagar i P4 Plus, kanalen som går att lyssna på dygnet runt i Sveriges Radio-appen och på sverigesradio.se över hela världen. Ibland sänds delar av P4 Plus i P4 i FM-radion.

Presskontakt:

Henrik Olsson, kanalproducent P4 Plus
henrik.p.olsson@sverigesradio.se
070-845 81 72

Susanna Mörner, presskontakt
susanna.morner@sverigesradio.se
070-083 97 37