Om P4 Stockholm

P4 Stockholm är landets största lokala radiokanal. Över 300 000 personer lyssnar på kanalen en vanlig vardag.

P4 är hela Sveriges kanal samtidigt som det är stockholmarnas egen lokala radiokanal. Det är den snabba och närvarande lokala kanalen som utgår från din vardag. En vanlig vardag har vi över 300 000 lyssnare.

P4 Stockholm sänder lokalt under dagtid på vardagar. På kvällar, nätter och helger samt mellan 13 och 15 på vardagar sänds gemensamma program.

Vi presenterar nyheter från Stockholm, Sverige och världen dygnet runt, aktualiteter, kultur och livsstilsfrågor tillsammans med bred radiounderhållning i form av både klassiker och nyare program.

P4 Stockholm bevakar hela länet från Nynäshamn till Norrtälje till Västerort till Norrort.

P4 är också kanalen för sport- och barnradio, samt kris- och beredskapskanal som förser allmänheten med viktig information både i form av daglig trafikinformation och livsnödvändig information vid större samhällsstörningar som orsakas av oväder eller olyckor.

Utbudet är brett och folkligt med program som exempelvis Melodikrysset, P4 Extra, Ring så spelar vi, Svensktoppen och Karlavagnen.

För dig som gillar musik erbjuder vi flera specialprogram som bland annat P4 Plus, P4 Dans, Musikplats Stockholm, P4 Musik och P4 Live med musik från små och stora scener i Stockholm och runt om i landet.