Om P4 Värmland

P4 Värmland Sveriges Radio är den snabba nyhetskanalen i landskapet Värmland. P4 Värmland är också sport- och familjekanalen, en ständigt uppdaterad nyhetswebb och vi finns på Facebook, Twitter och Instagram. Lokalt följer vi allt spännande som händer inom kultur, musikliv, politik och samhälle och hos oss är publiken med och skapar innehållet!

P4 består av 25 lokala kanaler som sänder live alla vardagar i veckan, och ett riksutbud för kvällar och helger.

P4 Värmland Sveriges Radio har ambitionen att vara länets snabbaste nyhetsförmedlare både i radion, på webben och i mobilen. Vi sänder när det händer saker direkt från händelsernas centrum. Vi är också oberoende granskare och i det arbetet är publiken en viktig källa. Våra programledare är ständigt på tårna för att kunna berätta om vad som händer och ställa alla de smarta och svåra frågorna, samtidigt som vi förhoppningsvis kan bjuda på ett och annat leende. I P4 Värmland får du även lokal sport och lokal kultur i alla dess former. Musiken är en viktig del av utbudet.

P4 Värmland är också värmlänningarnas kris- och beredskapskanal när viktiga samhällsfunktioner påverkats eller vädrets makter slår till. I vardagen får du fortlöpande uppdateringar om trafikläget och väderprognosen. Vid större händelser går vi ut med extrasändningar och fortlöpande uppdateringar i din dator och din mobiltelefon. 

Tveka aldrig att kontakta oss!

Varma hälsningar 

Ola Finell, kanalchef P4 Värmland
ola.finell@sverigesradio.se 
Tel. 054-777 26 25