LOKAL MUSIK

Skicka din låt till P4 Sörmland

I P4 Sörmland spelar vi närproducerad musik, alltså musik med rötter i länet Sörmland. Vi vill få in massa bra låtar och här får du veta hur du gör för att vara med.

Den lokala musiken kan både spelas i våra ordinarie spellistor eller i samband med att en aktuell artist är med i något program. Musiken kan också framföras live i vår stora studio eller ute på plats. 

Alla genres är välkomna, låten kan vara egen men det går också bra med covers. Är ni ett band så behöver ni ha minst en medlem med rötter i länet Sörmland. 

För oss är det viktiga att det låter bra, dvs. att du/ni kan spela/sjunga och att produktionen håller för radio. Kör så det ryker!

Så gör du

För att vara med i radio behöver du ladda upp din låt till vår musikportal. Är du intresserad av att vara med i radio och prata om musiken så får du också gärna skicka ett mejl till oss med en bild på dig/bandet och mer information.

  1. Ladda upp låten till Sveriges Radios musikportal

  2. Skriv ett mejl till sormlandtopp5@sverigesradio.se med titeln på låten och berätta kort om dig eller ditt band - samt bifoga en bild* till vår sajt och sociala medier.

*Bilden behöver vara i liggande format och fri att beskära och publicera på sverigesradio.se och i sociala medier. Skriv också vem som är fotograf till bilden. Bilden ska vara i JPG-format.

Kom ihåg att skriva med kontaktuppgifter så vi kan kontakta dig! Om du har en hemsida så skicka gärna med en länk.

Vi ser fram emot att höra din musik!