Sveriges Radios röststyrda tjänster

Att vara uppdaterad på de senaste nyheterna eller hitta dina favoritprogram har aldrig varit enklare och snabbare. Med Sveriges Radios röststyrda tjänster i smarta högtalare blir ditt lyssnande ännu mer tillgängligt och personligt.

Röststyrda tjänster i smarta högtalare och telefoner gör att du inte behöver släppa det du har i händerna utan att helt enkelt be apparaten utföra det du vill med din röst. Det går fortare än att starta en app, och den levererar det du vill ha direkt – exempelvis att välja favoriter som P3 Dokumentär, Sommar i P1, Creepypodden i P3, USApodden, Söndagsintervjun och mer än 300 andra poddar och program. Du kan ta del av de senaste nyheterna från Sverige och världen, snabbt sammanfattade via toppnyheter och som fördjupade analyser, och direktsänd radio från över 35 radiokanaler.

Därför finns Sveriges Radio i smarta högtalare

Vi på Sveriges Radio har använt våra röster sedan 1925 så nu är det dags för dig som lyssnare att tala. Vi finns sedan en tid tillbaka även i smarta högtalare, för att du enkelt och snabbt ska få tillgång till hela vårt utbud med endast din röst – alltid tillgängligt, nära till hands.

När din röstassistent är igång kan du enkelt välja innehåll. Genom att säga ”Prata med Sveriges Radio” får du tillgång till alla nyheter, radiokanaler, poddar och program. Om du vet exakt vilket program du vill lyssna på kan du vara mer specifik och säga exempelvis ”Prata med Sveriges Radio, spela Dagens Eko.”

Med Sveriges Radios röststyrda tjänster får du tillgång till hela vårt utbud med din röst och gör ditt lyssnande enkelt, tillgängligt och personligt – säg bara ”Prata med Sveriges Radio”.

 
Så här kommer du igång