Hjälp oss att förbättra Sveriges Radio Play

Gå med i testpanelen för att hjälpa oss att utveckla Sveriges Radios app och webbplats, så att vi kan ge dig som användare bästa möjliga lyssningsupplevelse.

Genom att registrera din e-postadress ansluter du till vår testpanel. Vi kontaktar dig sedan via e-post varje gång det finns någonting nytt att testa. Du väljer själv vid varje e-postutskick om du vill delta i testet.

Du genomför testerna på egen hand på din dator eller mobil.

För att administrera testpanelen och våra utskick till den kommer vi att behandla personuppgifter om dig i form av din e-postadress. Genom att gå med i testpanelen samtycker du att vi behandlar dessa personuppgifter om dig. Dessa personuppgifter kommer att lagras i Sverige av vår leverantör Esmaker. Den lagliga grunden för vår personuppgiftsbehandling är det samtycke som du lämnar till oss.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till behandlingen genom att avregistrera dig från fortsatta utskick via en länk som finns i varje utskick till dig. Du kan också kontakta oss på personuppgiftsforfragan@sverigesradio.se om du har frågor om personuppgiftsbehandlingen.

Testerna genomförs genom en tredjepartsleverantör som kan komma att behandla personuppgifter om dig i enlighet med villkor och information som tillhandahålls på tredjepartsleverantörens webbsida i anslutning till testet.

Läs mer om hur Sveriges Radio hanterar personuppgifter