Tipsa radion

Var med i P4 Örebros publiknätverk

0:30 min

Vi på P4 Örebro vill göra program och nyheter som berör dig och din vardag. Och vi behöver din hjälp. För att lära känna så många lyssnare som möjligt och skapa fler kontakter så har vi ett Publiknätverk.

Som medlem i Publiknätverket blir du en viktig pusselbit i vårt arbete. Vår förhoppning är att du ska tipsa oss om vad som är viktigt för dig; orättvisor du möter, saker som behöver uppmärksammas, men också om glädjeämnen och roliga möten eller historier. Det ger dig också en möjlighet att vara med och påverka.

Anmäl dig till P4 Örebros publiknätverk via formuläret nedan. Har du frågor om nätverket kontakta gärna publikredaktör Helena Malmgren, telefon: 073 655 8616, publikp4orebro@sverigesradio.se.

Publiknätverken på Sveriges Radio samlar in och behandlar dina personuppgifter enbart för journalistiska ändamål. All personuppgiftsbehandling sker inom Sveriges Radios publicistiska verksamhet. Det innebär att endast vissa bestämmelser i personuppgiftslagstiftningen gäller för hanteringen till exempel reglerna som rör säkerhet. Sveriges Radio vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter. Vill du gå ur publiknätverket eller ändra dina uppgifter så kan du när som helst höra av dig.