Webbläsarstöd för sverigesradio.se

Att följa ny teknik för webben är kul,  men det kan ge oss en utmaning med gamla webbläsare.

Vår hemsida ska fungera så bra som möjligt i de webbläsare som de flesta av våra lyssnare använder. När vi inför nya tekniker, görs det varsamt för att behålla stödet även för lyssnare med äldre plattformar.

Samtidigt behöver vår sajt utvecklas. Genom att följa besöksstatistik, har vi en god bild av vilka webbläsare våra lyssnare använder. När det är väldigt få besökare som använder en viss webbläsare, slutar vi anpassa vår teknik efter den webbläsaren, eftersom sådan anpassning skulle leda till att vi fick avstå från att införa bra funktioner och att hemsidan skulle bli svårare att underhålla.

Dessa webbläsare stödjer vi på datorer:

Internet Explorer 11
Chrome 
Safari v10 och senare versioner 
Firefox 
Edge
 


Dessa webbläsare stödjer vi på mobiler och surfplattor: 

Safari v10 och senare versioner 
In-app Safari 
Chrome
Android web browser 
Firefox 

Stödet innebär inte att diverse buggar för andra webbläsare kommer att ignoreras, däremot prioriteras de lägre än de webbläsare som finns listade i artikeln.

Har du problem med hemsidan som du tror beror på ditt val av webbläsare, så kontakta oss via supportforumet, så hjälper vi dig. Om hemsidan inte fungerar fullt ut, så kan hjälpen innebära att vi tipsar om alternativa sätt att lyssna på våra program och kanaler.