Senaste avsnitt

I sommarens sista Äta med P3 pratar vi om krogen, restaurangen, puben och caféet och inkallar experthjälp för att få reda på hur mycket man ska dricksa, hur man är en dålig restauranggäst och vad...
I sommarens sista Äta med P3 pratar vi om krogen, restaurangen, puben och caféet och inkallar experthjälp för att få reda på hur mycket man ska dricksa, hur man är en dålig restauranggäst och vad...
Tidigare avsnitt

Insekter, syntetiskt kött eller helt enkelt bara en grå hög gojs? Vad vi äter i framtiden är fortfarande höljt i dunkel. I veckans Äta med P3 reder Emma Percival ut begreppen.
Insekter, syntetiskt kött eller helt enkelt bara en grå hög gojs? Vad vi äter i framtiden är fortfarande höljt i dunkel. I veckans Äta med P3 reder Emma Percival ut begreppen.

Värmebölja och badfeber, inte ställer du dig och gör ett långkok då? Du behöver mat i flykten, snacks som går snabbt och smårätter som är enkla att både laga och äta. I Äta med P3 den 17/7 öppnar vi...
Värmebölja och badfeber, inte ställer du dig och gör ett långkok då? Du behöver mat i flykten, snacks som går snabbt och smårätter som är enkla att både laga och äta. I Äta med P3 den 17/7 öppnar vi...

Hur fick pulled pork vingar? Och vad innebär egentligen TikTok för framtida generationer matlagare? Ina Lundström kallar in Petrina Solange för att diskutera viral mat i veckans Äta med P3.
Hur fick pulled pork vingar? Och vad innebär egentligen TikTok för framtida generationer matlagare? Ina Lundström kallar in Petrina Solange för att diskutera viral mat i veckans Äta med P3.

Ina Lundström vänder in och ut på den svenska grilltraditionen, vi hör Matilda Berggren laga mat och Amanda Wiger ger sina bästa mattips. Gäst: Hanna Hellquist.
Ina Lundström vänder in och ut på den svenska grilltraditionen, vi hör Matilda Berggren laga mat och Amanda Wiger ger sina bästa mattips. Gäst: Hanna Hellquist.