Svenska berättelser på scen: I mitt huvud vill ingen bo av Christin Edmark

59 min
Hon presterar fantastiskt men fungerar skitdåligt. Intensivvårdsläkaren Christin Edmark fick sent i livet diagnosen ADHD. Det förändrade hennes liv. Nu tar hon steget upp på scen med sin berättelse.

Det var både en sorg och en glädje att till sist förstå sig själv. Här berättar hon om sin resa och om att leva med en diagnos omgiven av myter och feluppfattningar.
Idag har läkaren Christine Edmark startat ett nytt liv som föreläsare och singer/songwriter under artistnamnet Edda Mark.

Radioprogrammet Svenska berättelser, som bygger på lyssnarnas egna historier, flyttar nu in på scenen på Dramaten i ett möte mellan berättande, poesi och musik i ett samarbete mellan Sveriges Radio och Dramaten.

Medverkar gör också:

Lovisa Appelkqvist - Malmöpoet med cirka 15 år av scenvana.

Emma Augustsson - Ursprungligen från Borås, musikaliskt skolad i Stockholm på Kungliga Musikhögskolan. Emma sjunger, spelar cello och filtrerar vackert svenskt vemod genom visa och pop.

Regi av Niklas Mesaros, som även regisserar Spoken word på Dramaten. Producent och dokumentärt textansvarig: Ola Hemström, Sveriges Radio.

ola.hemstrom@sverigesradio.se

Detta är en liveinspelning från den 1 mars 2018.