Är de banbrytande avslöjandenas tid över för Wikileaks?

40 min

Det blev ju en stor nyhet i förra veckan när Julian Assange greps, men vi undrar är: hur mår hans skötebarn Wikileaks egentligen nu? Blir det några fler stora avslöjanden?

Wikileaks och framtiden

I vilken utsträckning har Julian Assange kunnat påverka Wikileaks verksamhet under tiden som inspärrad på Ecuadors ambassad, och vad spelar det för roll att han gripits? Christian Christensen, professor i journalistik på Stockholms universitet, kommer hit och svarar.


Leopardmönstrets hemlighet

Många trendspanare menar att leopardmönstrade kläder är hetare än någonsin. Vad symboliserar mönstret i vår tid när det finns tillgängligt överallt? Är det fortfarande rock'n'roll när alla stora kedjor är fullproppade med leopardmönstrat? Vi frågar Agnes Grefberg Braunerhielm, modeskribent och redaktör och Karin Wästfelt, museipedagog Etnografiska museet i Stockholm. 

 

Vad krävs för att bli framgångsrik deltidsbrandman?

Intresset har ökat för att bli deltidsbrandman i de delar av Sverige som drabbades av de stora bränderna i somras. Men vad krävs det egentligen psykiskt och fysiskt för att jobba med att bekämpa bränder på deltid? I dag möter vi Håkan Olofsson erfaren deltidsbrandman som vet allt om yrket.

Programledare: Louise Epstein
Bisittare: Thomas Nordegren
Producent: Amanda Rydman

Musik som spelats i avsnittet

 • 15.18
  Ramin Djawadi - Game Of Thrones - Main Title
  Album: Game Of Thrones
  Bolag: Varese Sarabande
 • 15.23
  Bob Dylan - Leopard-Skin Pill-Box Hat
  Album: Bringing it back at home / Highway 61 revisited / Blonde on blonde
  Bolag: Columbia
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista