Den oändliga historien - HELA SERIEN

Här finns inget ljud
Michaels Endes klassiska fantasysaga om den mobbade pojken Bastian som en dag stjäl boken Den oändliga historien från ett antikvariat och gömmer sig på skolans vind och börjar läsa…

Nu finns alla åtta delar ihopsatta till ett nära två timmar långt äventyr!

Följ med in i Fantásien och rädda den evigt unga kejsarinnan undan det fruktansvärda Ingentinget tillsammans med Bastian, Atreyu, Lyckodraken och de andra kända karaktärerna i Michael Endes klassiska fantasy-bok, som även gjordes som film på 80-talet.

En storslagen äventyrsserie med skådespelare som Jonas Karlsson, Rikard Wolff, Shima Niavarani, Kodjo Akolor, Happy Jankell, Mattias Fransson från Klungan men även sångerskan Ane Brun och podcastaren Sigge Eklund. Bastian görs av 13-åriga Leon Pålsson Sälling som senast hördes som i rollen som Birk i studio Ghiblis Ronja Rövardotter och Atreyu av 11-åriga Lilja Östervall Lyngbrant, känd från förra årets julkalender i Sveriges Radio.

Manus står film- tv- och radiodramaförfattarna Pia Gradvall och Daniel Karlsson för.

Regisserar gör Andreas Öhman, som debuterade med uppmärksammade filmen ”I rymden finns inga känslor” (som var Sveriges officiella bidrag till uttagningen till Oscarsgalan 2011) och sedan dess gjort filmerna Bitchkram, Remake och De odödliga.