De avgörande slutminutrarna

40 min

I gårdagens program blev det diskussion om sena inbyten i fotbollsmatcher - är de meningslösa eller kan de rentav vända allt? Fotbollsstatistikern Ola Lidmark kommer till studion och svarar på det.

Fotbollsstatistik

I går inleddes VM för de svenska fotbollsdamerna och det var först i matchens slutskede som laget lyckades besegra Chile med 2-0. I dag ska vi ägna oss en del åt fotbollsstatistik. Hur vanligt är det att matcher av avgörs under de sista tio minuterna och har förbundskapten Peter Gerhardsson rätt när han menar att slutelvan är lika viktig som startelvan?

Kommungranskningens ABC

Flera svenska kommuner har olika former av visselblåsartjänster dit kommunanställda kan vända sig om de tror att något inte går rätt till. Men hur gör vanliga kommuninnevånare om vi misstänker ekonomiska oegentligheter, slöseri med skattepengar eller andra missförhållanden?

Vad händer med partigrupperna?

Om lite mindre än två veckor ska partigrupperna i det nyvalda EU-parlamentet vara klara. Hur långt har processen kommit just nu och vad är det främst som styr i vilken grupp ett parti hamnar? Det ska vi prata om.

Programledare: Louise Epstein
Bisittare: Thomas Nordegren
Producent: Amanda Rydman

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista