Teater i coronatid

40 min
Regissören Linus Tunström och skådespelaren Sven Ahlström berättar om sin corona-anpassade variant av föreställningen. Dessutom: Hur snuskigt är egentligen vårt påskgodis?

Louise Epstein är fortfarande krasslig och liksom i går medverkar Hélène Benno i hennes ställe.

Den dramatiserade versionen av den franske författaren Michel Houellebecqs senaste roman Serotonin skulle ha haft premiär på Stadsteatern, men har som så många andra evenemang senarelagts på grund av corona-pandemin. I dagens Nordegren & Epstein är regissören Linus Tunström och skådespelaren Sven Ahlström med som gäster i studion.

Vi ska också få höra med om det nuförtiden vanligt förekommande fenomenet med artister som lägger ut spelningar på sociala medier då de inte kan möta publiken live. Men kvalitén är minst sagt varierande, och borde somliga artister kanske tänka sig för lite mer innan de lägger ut sina live-sändningar? Vi talar med frilansjournalisten Amie Bramme Sey som ger sin syn på saken.

Till dagens program kommer också Katarina Engberg, försvarspolitisk analytiker, för att diskutera varför totalförsvaret avskaffades.

Vi ska också få veta hur pass säkert det egentligen är att gräva runt i affärernas plockgodislådor. Och går det att sanera lösgodis?

Programledare: Thomas Nordegren 
Bisittare: Hélène Benno
Producent: Minna Grönfors
Redaktör: Helena Nordenberg

Musik som spelats i avsnittet

  • 15.43
    Vera Lynn - When the Light Go on Again
    Album: We'll Meet Again, Vera Lynn
    Bolag: Remember