Hur farlig är ölmagen?

40 min
Fenomenet pappakroppen, en mix mellan muskler och ölmage, har varit i ropet i några år. Men är den något att eftersträva?

Åsa Johansson, biträdande universitetslektor och forskare på institutionen för immunologi, genetik och patologi Uppsala universitet svarar på våra frågor om pappakroppen och ölmagen.

Igår beslöt ledningen för Oxford universitetet att statyn av kolonialisten Cecil Rhodes ska tas ner. Nu ökar kraven här i Sverige för att äldre svenska statyer ska tas bort. Mest riktas kraven mot statyer av Carl von Linne. Riksantikvarien Lars Amréus berättar vad han anser om statyernas framtid.

Fotbollen både i Sverige och de internationella ligorna har kommit igång igen men utan publik. Direktsändningarna ger ett så träigt och livlöst intryck att opinionen nu snabbt svängt till förmån för att en publikljudsdiskjockey lägger på fejkade publikljud, jubel, buanden, visslingar och hejaramsor. Vi pratar om detta med Thomas Wilbacher, fotbollskrönikör och programledare i podden Tutto Balutto.

Programledare: Thomas Nordegren
Bisittare: Louise Epstein 
Producent: Ulrika Lindqvist