Premiär för Kvartsamtalet!

40 min
En ny intervjuserie med nykomlingar i Riksdagen efter att vi nyligen passerat halva mandatperioden. Vad har fungerat bäst och vad vill de utveckla? Först ut är moderaten Arin Karapet.

Lite mer än halva mandatperioden har passerat och i dag är det premiär för vår nya serie Kvartsamtalet där vi bjudit in en representant för varje riksdagsparti som alla är nykomlingar. Har de mer eller mindre makt som riksdagsledamot än vad du hade föreställt dig? Vilka sakfrågor har de satsat mest på under sin tid i riksdagen så här långt? I det första kvartsamtalet gästar moderaten Arin Karapet.

Donald Trump har ännu inte erkänt sig besegrad eftersom han anser att det förekommit systematiskt valfusk, något som ännu inte kunnat styrkas. Idag får vi besök av socialdemokraten Carina Ödebrink som för OSSEs räkning observerat valet på plats i Detroit. Vad har hon sett?

Vi fortsätter vi att prata om vilken grönsak som har potential att ta över efter kålen när det gäller att vara het, eftertraktad och trendig. Har vintertomaten rätt förutsättningar för att bli nästa it-grönsak? Trädgårdsmästaren Jasmine Waara gästar.

Programledare: Louise Epstein

Bisittare: Thomas Nordegren

Producent: Ulrika Lindqvist

Research: Julius Bäckman