Best of Nordegren & Epstein 31 december 2020

40 min
Schemalagt sex, kallskafferier och en svensk tolkning på danska Morgensang. I dagens program har vi samlat några utav höjdpunkterna från den gångna hösten.

I vilka sammanhang kan schemalagt sex vara lösningen på ett mer frekvent sexliv? Vad händer om en i paret verkligen inte har lust när det står sex på schemat? Om inte detta funkar, vad gör man annars för att få ett bättre sexliv? Vi gästas av sexologen och psykologen Tanja Suhinina för att berätta mer.

Under rådande coronapandemi har Danmarks morgonprogram Morgensang som kombinerar morgongymnastik och allsång gjort succé. I programmet gör vi en egen tolkning på Morgensang när artisten och programledaren Nassim Al Fakir och pianisten Erland von Heijne bjuder på en svensk klassiker. Karin Strand från Svenskt visarkiv medverkar även och berättar om den svenska vistraditionen.

Hur hett är kallskafferiet idag? Kan det få en renässans? Louise tycker det är synd att många rivits ut. Räcker det att skafferiet har ett hål där kyla kommer in utifrån eller finns det mer att tänka på? Medverkande: Petra Vestberg, arkitekt och Christina Bodin Danielsson, arkitekt och forskare KTH.

Programledare: Louise Epstein och Thomas Nordegren

Producenter: Ulrika Lindqvist och Maria Bertell

Musik som spelats i avsnittet

 • 15.04
  Rod Stewart - What Are You Doing New Year's Eve?
  Album: Merry Christmas, Baby
  Bolag: Verve
 • 15.23
  Jussi Björling - Sverige (Sweden)
  Jussi Björling
  Jussi Björling (Swedish Songs)
  Etikett: RCA Red Seal
 • 15.23
  Royal Swedish Chamber Orchestra, Hugo Alfvén, K.G. Ossiannilsson - Sveriges flagga (The Swedish Flag)
  Album: Songs From The Heart Of Sweden
  Bolag: SME - Sony Classical