Kan man förvänta sig allt hos sin drömpartner?

40 min
Imorgon sänds det sista avsnittet av den populära SVT-serien Gift vid första ögonkastet. Årets upplaga har kantats av deltagarnas höga krav. Hur mycket kan man egentligen kräva av den ideala partnern?

Kattis vill få en större förståelse av förhållandet mellan hund och människa - vad händer om man inte klarar av att ta hand om sin nya vän? Hur ser den svarta marknaden ut nu när många hundar tagit tillfälligt slut? Kommer hunddagisen bli en vinnarbransch när folk återvänder till sina jobb? För att få svar på våra frågor har vi bjudit in Hans Rosenberg från Svenska Kennelklubben och Cecilia Roos Rosendahl, föreståndare för hunddagiset Nospromenaden.

Imorgon får vi veta om det bli ett ja eller ett nej av deltagarna i den lika älskade som kritiserade serien Gift vid första ögonkastet. I årets upplaga har det pratats en del om att de kvinnliga deltagarna vill ha allt – en råbarkad skogshuggare och mysigt jämställd man i ett. Kan man förvänta sig att man kan få allt man målat upp om sin drömpartner och är det rimligt att skriva långa listor på vad en äkta maka eller make ska har för egenskaper? Vi gästas av Jon Jordås från P3 Dokumentär och socionomen och sexologen Malena Ivarsson.

Förra veckan blev Olof Lundhs utbrott i frågesportprogrammet Alla Mot Alla omskrivet i tidningarna. Är han en vinnarskalle eller en dålig förlorare? Kanske en dålig vinnare? Vi ringer upp Olof Lundh och reder ut det hela.

Dessutom - Världshälsodagen, Iran, USA och coronafrisyrer.

Programledare: Kattis Ahlström

Bisittare: Thomas Nordegren

Producent: Minna Grönfors

Research: Julius Bäckman