Serbisk vapenindustri blomstrar

28 min
Den serbiska vapenindustrin blomstrar. Hör Kristian Åström från en skjutbana, där han erbjuds både automatkarbiner och plommonbrännvin. Storbritannien har flest tonårsgraviditeter i världen. Men nu erbjuds brittiska ungdomar att ta hand om en robotbebis över en helg, för att testa livet som småbarnsförälder. Och roboten både kissar, bajsar o skriker. Exklusivt reportage av Robin Olin. Och så om svenskarna som drar till Norge och tar jobb som norrmännen själva ratar. Jenny Sanner Rosqvist har varit där. Och så om kärlek till städer, om skillnaden mellan blixtförälskelse och sådana som man måste lära sig att älska. Missa inte Richard Myhrenbergs krönika från Nairobi.

Den serbiska vapenindustrin är på frammarsch. Hör Kristian Åström från en skjutbana, där han erbjuds både automatkarbiner och plommonbrännvin.

Storbritannien har flest tonårsgraviditeter i världen. Men nu erbjuds brittiska ungdomar att ta hand om en robotbebis över en helg, för att testa livet som småbarnsförälder. Och roboten både kissar, bajsar o skriker. Exklusivt reportage av Robin Olin.

Och så om svenskarna som drar till Norge och tar jobb som norrmännen själva ratar. Jenny Sanner Rosqvist har varit där.

Och så om kärlek till städer, om skillnaden mellan blixtförälskelse och sådana som man måste lära sig att älska. Missa inte Richard Myhrenbergs krönika från Nairobi.