Skapa allians

28 min
Alice Pétren har gjort en exklusivaintervju med Nationella Frontens ledare Marine Le Pen, som just nu är Frankrikes mest populära politiker. Hon försöker skapa ett samarbete mellan de högerpopulistiska partierna i Europa. En tredjedel av Indiens parlamentsledamöter har problem med rättvisan. Men de är inte bara är korrupta utan dessutom inblandade i skandaler med våld, dödsfall, gangsters och polisutredningar. Ett reportage från Gaza där en palestinier startat en aktionsgrupp som kräver rätten att få åka till Jerusalem för att få be. Och allra sist Agneta Furviks krönika från ett fattigt och farligt område i Austin.

Alice Pétren har gjort en exklusivaintervju med Nationella Frontens ledare Marine Le Pen, som  just nu är Frankrikes mest populära politiker.  Hon försöker skapa ett samarbete mellan de högerpopulistiska partierna i Europa.

En tredjedel av Indiens parlamentsledamöter har problem med rättvisan. Men de är inte bara är korruptautan dessutom inblandade i skandaler med våld, dödsfall, gangsters och polisutredningar.

Ett reportage från Gaza där en palestinier startat  en aktionsgrupp som kräver rätten att få åka till Jerusalem för att få be.

Och allra sist Agneta Furviks krönika från ett fattigt och farligt område i Austin.