Svenska stjärnor: Carola

Här finns inget ljud
Carola firar sina 30 år som artist i en jubileumskonsert med Sveriges Radios Symfoniorkester under Anders Berglunds ledning.

I en enastående jubileumskonsert i september i Berwaldhallen firar Carola 30 år som artist tillsammans med Sveriges Radios Symfoniorkester. Under konserten bjuder hon på sina största framgångar under 30 år med allt ifrån melodifestivalhits som EvighetFångad av en stormvind och Främling till legendariska musikallåtar från hennes omfattande karriär. Med på konserten tolkas även barndomsidolerna Barbara Streisand och Elvis Presley från hennes hyllade projekt "Elvis, Barbara och jag".

- Som ett led i mitt firande känns det extra elegant för mig att få sammanfatta mina 30 år som artist under dessa jubileumskonserter med alla fantastiska musiker i Sveriges Radios Symfoniorkester, och dessutom på en anrik plats som Berwaldhallen, säger Carola. Jag önskar ge publiken en oförglömlig kväll!

Konserterna gick av stapeln den 26, 27 och 28 september 2013 och Sveriges Radios Symfoniorkester leddes av ingen mindre än Anders Berglund som även var med och dirigerade när Carola vann Eurovision Song Contest 1991.