Min familj har en sport!

77 min
Påsklovstider - åker ni kanske till fjällen varje år? Eller har du och din familj en tradition att alltid styra upp en egen femkamp? I kvällens Karlavagnen pratar vi om att sporta tillsammans med familjen. Kanske är alla helt tokiga i rally eller ägnar varannan helg åt att åka på seglingstävling? Berätta om hur din familj sportar tillsammans! Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se!Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Många elitidrottare kommer från hem där idrotten gått i arv, som familjen Hysén där pappa Glenn som var fotbollsproffs numera har två söner som lirar boll. Även simhopperskan Anna Lindbergs mor Ulrika Knape är gammal simhopperska.

Hur är det hos er? Tränar ni också stenhårt tillsammans eller sportar ni på en annan nivå? Åker ni varje sommar till fjällen och vandrar i en vecka? Eller är torsdagsbowlingen helig för såväl mormor som lillebror? I kväll vill Harald höra allt om hur ni sportar tillsammans i din familj.

Ring till Harald Treutiger099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se! Mejla redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Kommentera gärna på vår facebooksida också. Du kan också twittra med taggen #Karlavagnen. Vi drar igång kvällens program efter 22-nyheterna.

Musik som spelats i avsnittet

 • 22.13
  Gerry Rafferty - Baker Street
  Album: City To City
  Kompositör: Gerry Rafferty
  Bolag: Liberty
 • 22.29
  Family Of The Year - Hero
  Album: Loma Vista
  Kompositör: Joseph Keefe
  Bolag: Playground
 • 22.49
  Tomas Ledin, Höga Kusten Kapellet - Ljuvliga Minnen
  Album: Höga Kusten
  Kompositör: Tomas Ledin
  Bolag: Universal Music
 • 23.09
  Norah Jones - Happy Pills
  Album: Happy Pills
  Kompositör: Okänd
  Bolag: Emi
 • 23.21
  Bruno Mars - Young Girls
  Album: Young Girls
  Kompositör: Okänd
  Bolag: Atlantic
 • 23.44
  Traveling John - Rerun
  Album: Rerun
  Kompositör: John Dunsö
  Bolag: Big Hug Records
 • 23.57
  Oskar Linnros - Från Balkongen
  Album: Klappar Och Slag
  Kompositör: David Lindvall, Oskar Linnros
  Bolag: Universal Music